Trendy bakkerij kledij

Trendy bakkerij kledij voor het winkelpersoneel geeft een boost aan de uitstraling en sfeer van een bakkerij.

Aan onze bakkerijklanten leveren wij graag wat sterkere bedrijfskleding. Door het schuren langs de toonbank en het sjouwen van de kratten kan de kleding namelijk snel slijten.

Om dit te voorkomen kan je werken met een schort die de kleding beschermt. Of wij kunnen speciale bedrijfskleding leveren van de bedrijfskledingleverancier Poco Bedrijfskleding. Deze producent is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige representatieve bedrijfskleding voor onder meer bakkerij’n en beenhouwers. Deze bakkerij kledij is niet alleen sterk, kleurvast en heet wasbaar, maar heeft ook nog een lange levensduur.

Custom made bakkerskleding

Poco heeft al 30 jaar ervaring met het produceren van custom made bakkerij kledij en heeft hiervoor vele leuke stoffen in het assortiment: uni kleuren, ruitjes en streepjes. De bakkerij kledij is aangepast op de werkzaamheden van het winkelpersoneel. Klik hier voor enkele voorbeelden van bakkerij kledij.

SA Wear is al 10 jaar, een van de exclusieve dealers van het merk Poco Bedrijfskleding. Onze enthousiaste vertegenwoordigers geven u een eerlijk advies over stoffen, kleuren en welke uitstraling van de bakkerij kledij goed bij u past.

Wij zien bakkerij kledij als een product waarvoor het nodig is om een uitgebreid advies geven. We doen het graag in 1 keer goed zodat de kleding langere tijd mee kan gaan. Daardoor verkopen wij de kleding alleen via onze showroom of een bezoek van onze vertegenwoordiger bij je aan de zaak.

Meer weten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Je kunt ook zelf bellen naar 03 80 809 57 of mailen naar info@sawear.be voor een afspraak.

Trendy bakkerskleding

Trendy bakkerskleding voor het winkelpersoneel geeft een boost aan de uitstraling en sfeer van een bakkerswinkel.

Aan onze bakkersklanten leveren wij graag wat sterkere bedrijfskleding. Door het schuren langs de toonbank en het sjouwen van de kratten kan de kleding namelijk snel slijten.

Om dit te voorkomen kan je werken met een schort die de kleding beschermt. Of wij kunnen speciale bedrijfskleding leveren van de bedrijfskledingleverancier Poco Bedrijfskleding. Deze producent is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige representatieve bedrijfskleding voor onder meer bakkers en slagers. Deze bakkerskleding is niet allen sterk, kleurvast en heet wasbaar, maar heeft ook nog een lange levensduur.

Custom made bakkerskleding

Poco heeft al 30 jaar ervaring met het produceren van custom made bakkerskleding en heeft hiervoor vele leuke stoffen in het assortiment: uni kleuren, ruitjes en streepjes. De bakkerskleding is aangepast op de werkzaamheden van het winkelpersoneel. Klik hier voor enkele voorbeelden van bakkerskleding.

SA Wear is al 10 jaar, een van de exclusieve dealers van het merk Poco Bedrijfskleding. Onze enthousiaste vertegenwoordigers geven u een eerlijk advies over stoffen, kleuren en welke uitstraling van de bakkerskleding goed bij u past.

Wij zien bakkerskleding als een product waarvoor het nodig is om een uitgebreid advies geven. We doen het graag in 1 keer goed zodat de kleding langere tijd mee kan gaan. Daardoor verkopen wij de kleding alleen via onze showroom of een bezoek van onze vertegenwoordiger bij je aan de zaak.

Meer weten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Je kunt ook zelf bellen naar 076-5013740 of mailen naar info@sawear.be voor een afspraak.

SA Wear bakkerskleding - schort met borduring

Bakkerij kledij


Je kunt op verschillende manieren kennismaken met alle mogelijkheden die SA Wear Bedrijfskleding biedt voor bakkerijen. Wij adviseren je om onze showroom te bezoeken, waar je rustig alle mogelijkheden kunt bekijken.

SA Wear bedrijfskleding - bakkerskleding

Ruime keuze

Groot gamma

Snelle levertijd

Eigen uitstraling door maatwerk

Kwaliteit staat voorop

Bezoek onze showroom

bedrijfskleding showroom

Wij adviseren je onze showroom te bezoeken, waar je rustig alle mogelijheden kunt bekijken.

✔ Groot en divers gamma
✔ 5 dagen in de week te bezoeken
✔ Persoonlijk advies van onze adviseur

Afspraak op locatie

Afspraak bedrijfskleding

Mocht dit toch niet lukken, dan komen we graag bij je langs.

✔ Waar en wanneer je maar wilt
✔ We nemen voldoende samples mee
✔ Vrijblijvend advies op maat

SA Wear bedrijfskleding - bakkerskleding