Bedrijfskleding » Beschermingsmiddelen

Beschermingsmiddelen

Ook wij passen ons continu aan tijdens de Corona omstandigheden. Door onze flexibele productie-ateliers kunnen we zeer snel inspelen op vragen uit de markt. Zo hebben we al een aantal producten ontwikkeld als alternatief voor de slecht verkrijgbare disposables artikelen voor de zorgmedewerkers.

Heb je een vraag voor een artikel dat slecht verkrijgbaar is, neem dan contact met ons op. Door dichtbij te produceren in Nederland en Europa kunnen we zeer snel inspelen op jouw wensen.

Vervanger disposable jas

De waterafstotende finish is minimaal 30 wasbeurten gegarandeerd en neemt daarna langzaam af in effectiviteit. De jassen zijn heet wasbaar op 60 graden. Lengte van de jas is 120cm.

Voldoet aan de volgende normeringen:
EN ISO 811:2018: waterdichtheid
EN ISO 9237-1995: ademend / breathability

Ons assortiment hygiëne artikelen

Hieronder zie je ons assortiment eigen producten en snel te leveren producten, die aan je behoefte kunnen voldoen voor beschermingsmiddelen voor jezelf of je medewerkers.

Staat het artikel wat je zoekt hier niet tussen en is het textiel gerelateerd. Neem dan contact op, we kunnen dit wellicht snel voor je ontwikkelen.

Zorgkleding
Zorgkleding
Zorgkleding
mondkapjes
Mondkapjes
Wasbare sneakers
wasbare sneakers
Veiligheidshesjes
Veiligheidshesjes

Mondkapjes TEST

Een mondkapje beschermt pas als microscopisch kleine vochtdeeltjes er niet doorheen komen.

leren schort horeca

Wasbare sneakers

De verschillende sneakers zijn wasbaar tot 40 graden, dit damt verspreiding van bacteriën in waardoor je verzekerd bent van een goede hygiëne.

Veiligheidshesjes: 1,5 meer afstand

Om uw klanten extra te attenderen op de maatregel, bieden wij u deze veiligheidshesjes met bedrukking aan.

Op deze manier maakt u niet alleen uw klanten bewust van deze maatregel, maar bovendien zorgt het voor extra veiligheid van uw personeel.

Horecakleding details fournituren

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren