verhalen van onze klanten

We zijn trots op wat wij doen, en doen ons uiterste best voor onze klanten. Wanneer we de perfecte oplossing op maat hebben gevonden, krijgen we dan ook vaak zeer positieve reacties. Hieronder een greep uit ons klantenbestand.

referentie van der valk
“We kregen het gevoel dat we de kledinglijn zelf hebben samengesteld, natuurlijk met de hulp van Robert. Daarbij was de communicatie met hem prettig en snel.”

Lees hier het hele verhaal Romy, van der Valk Akersloot
“Al voor de 2e maal heeft Sammie de tenue’s van de Altena Jazz Band verzorgd. Prima advies gekregen en de opdracht werd weer perfect uitgevoerd. Zelfs een heel klein misverstandje werd supersnel en adequaat opgelost. Voor ons een dikke duim omhoog voor Sammie.”

Piet van der Windt, Altena Jazz Band
referentie Altena Jazz Band
Referentie Blue Sakura
“Al jaren bestellen we onze bedrijfskleding bij Sammie van SA Wear. Toen we een nieuwe look wilden creëren heeft Sammie met haar geduld en professionaliteit ons enorm geholpen. Ons personeel is erg tevreden met de fit en kwaliteit. ”

Anna, Blue Sakura
“We zijn heel tevreden met de mooie kleding en goede service, in de showroom had Pascale alle tijd voor ons en als startende ondernemer was het eerlijke advies erg prettig. We kunnen het iedereen aanraden”

Angela, Piacere Puro
Referentie Piacere Puro
Referentie Spido
“Ze kunnen snel schakelen en doen er alles aan om het voor elkaar te krijgen. Ik ben onder de indruk van het resultaat.”

Lees hier het hele verhaal Marco Huijgens, Rederij Spido
“Het contact met Sammie van SA Wear is erg goed. Ze reageert snel en adequaat. We kennen de levertijden van ze en dat gaat allemaal goed.”

Lees hier het hele verhaal Pim van Hooijdonk, Zandberg B.V.
Referentie Zandberg BV
Referentie Theater de Meervaart
“SA Wear pakte het creatief, out of the box aan. Het is fijn als je zoveel keus hebt en er niet alleen binnen het oude wordt gedacht. Dat was echt goed!”

Lees hier het hele verhaal Floris Overweg, Theater de Meervaart
“Sinds een aantal jaar verzorgt SA Wear naar alle tevredenheid onze bedrijfskleding. Ze zijn flexibel, denken echt met je mee en de leveringen zijn snel.”

Lees hier het hele verhaal Oceanwide Marine Services
Referentie Oceanwide
Referentie van Bokhoven
“Het fijnste was dat het allemaal supervlot ging. De vertegenwoordiger die ons in de showroom heeft geholpen, had de offerte al op de e-mail gezet voordat wij thuis waren!

Lees hier het hele verhaal Luc, van Bokhoven
“Ons team in de nieuwe outfit waar ze super blij mee zijn.

Bedankt SA Wear, ook voor de super goede service! “
Waterfront Vlissingen

Referentie Waterfront
Referentie World of Whiskey
“Ontzettend bedankt voor jullie hulp en de prachtige denim blousjes. Iedereen was zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm en we zagen er allen tiptop uit”Naomi Bruinenberh, World of whiskey
“Robert van SA Wear heeft ons altijd snel en vakkundig geholpen. SA Wear denkt altijd mee en levert snel”Grand Hotel Huis ter Duin
Referentie Huis ter Duin
Referentie Dukdalf
“Vanaf de opening maken we gebruik van de kleding van SA Wear. Zowel de kwaliteit als de service is top!!”Jeroen, restaurant Dukdalf
“Meyer Beheer BV doet al jaren met plezier zaken met SA Wear bedrijfskleding en wordt vriendelijk geholpen. Ze begrijpen de vraagstelling en geven ook advies met betrekking tot de functionaliteit van de kleding”Hans Sprangers, Meyer Beheer BV
Referentie Meyer Beheer
Referentie Match
“SA wear denkt mee over passende oplossingen voor onze representatieve horecamedewerkers. Daarnaast loopt de communicatie snel en zorgvuldig. Een prettige partner om een langdurige en duurzame samenwerking aan te gaan.”Pepijn Kooiman, Match Nederland
“SA Wear bedrijfskleding verzorgt voor ons al een aantal seizoenen de kleding voor events. Ze zijn bereid om mee te denken en er heerst een strenge bewaking van de levertijd.”Skechers USA Benelux
Referentie Skechers
Referentie Hotel Restaurant Thuis
“Van kennismakingsgesprek tot nazorg is SA Wear voor ons een zeer prettige en betrouwbare partner. Keuze uit een groot assortiment en voor ieder budget en aangelegenheid.”Hotel restaurant Thuis!