Waar we goed in zijn

Image Image

Wij denken graag met je mee

Of je nu geholpen wordt door Robert, Tamara, Sammie of Pascale, graag denken we met je mee! Wij luisteren goed naar alle wensen en hebben liefde en passie voor ons vak. Met onze fashion achtergrond weten we welke trends en ontwikkelingen er spelen en mogelijk schuift er iemand van onze design afdeling aan voor extra creatieve input.

Eerlijk advies staat voorop

Het assortiment bedrijfskleding is groot en de keuze dus ook. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van producten en stoffen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Uiteraard blijft er verschil in een prijs-kwaliteitsverhouding. De keuze hierin hangt helemaal af van je eisen, moet de kleding 1 jaar mee, of liever 3 tot 5 jaar of wellicht is het enkel voor een event van 2 dagen? Wij geven altijd duidelijk en eerlijk advies en zetten alle voor- en nadelen voor je op een rij. Zo weet je wat je van de aankoop kunt verwachten.

Compleet gamma

We leveren complete kledingconcepten voor elke functie en alle afdelingen binnen een bedrijf. Hiernaast hebben we een ruime keus in pasvormen en maten, zodat er voor iedereen passende kleding te verkrijgen is. De keuze voor stoffen is belangrijk voor de uitstraling van de kleding. De ene stof oogt nou eenmaal luxer dan de andere en het moet geschikt zijn voor bedrijfskleding. Al onze stoffen zijn sterk, kleurvast en duurzaam. Buiten de looks, wilt iedere onderneming dat de investering in bedrijfskleding rendeert, daarom vinden we een goede prijs- kwaliteitverhouding erg belangrijk.

  Eigen atelier en borduur-bedrukstudio in huis

  Omdat we een eigen borduur- en bedrukstudio in huis hebben, hebben we veel kennis en ervaring wat betreft de mogelijkheden voor het bedrukken of borduren van logo’s. Ook hebben we een eigen atelier voor eventuele vermaak werkzaamheden. Hierdoor kunnen we snel schakelen, extra service en kwaliteit bieden!

  Fashion Design team

  Een klein detail of kleuraccent dat consequent in de hele kledinglijn doorgetrokken wordt, kan een grote impact hebben op de beleving van de bedrijfskleding en daarmee op de merkbeleving van je onderneming. Om precies díe uitstraling te creëren die jij voor ogen hebt hebben we een fashion designteam in huis. Samen inventariseren we wat de wensen zijn en hiermee gaat het design team aan de slag. Enkele voorstellen worden voor je uitgewerkt in bijvoorbeeld schetsen en/ of mood boards. Zo krijg je een visuele indruk van het totaalplaatje en aan de hand hiervan kunnen we een passende offerte aanbieden.

  Wij nemen alles uit handen

  We streven niet alleen naar tevreden medewerkers, maar ook naar tevreden en onbezorgde managers. Bedrijfskleding bestaat zelden uit een eenmalige levering, maar het is een continue samenwerking gedurende de looptijd van de kledinglijn(en). Alle aspecten binnen de bedrijfskledingprocessen kunnen we voor je overnemen. Van implementatie van het concept, het aanmeten van de (nieuwe) medewerkers, distributie, tot voorraden aanhouden etc. Zo kun je tijd besparen en je optimaal focussen op de dagelijkse werkzaamheden!

  Bestelsysteem op maat

  Om het bestellen nog makkelijker te maken, kunnen we een online bestelsysteem inrichten die werkt als een webshop. De maten van medewerkers kunnen hierin opgeslagen worden. Zo kan er makkelijk en snel besteld worden door medewerkers of managers, met of zonder budget per medewerker. Ook kan het management hier diverse statistieken bekijken.

  Kom gezellig langs

  In onze mooie en grote showroom in Ekeren (Antwerpen) hebben we meer dan genoeg voorbeelden en laat je je inspireren én verrassen door de vele mogelijkheden. Om er zeker van te zijn je van dienst te kunnen zijn werken wij alleen op afspraak, de koffie staat klaar! Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan komen we net zo graag bij je langs op locatie.

  Bezoek onze showroom

  bedrijfskleding showroom

  Wij adviseren je onze showroom te bezoeken, waar je rustig alle mogelijheden kunt bekijken.

  ✔ Groot en divers gamma
  ✔ 5 dagen in de week te bezoeken
  ✔ Persoonlijk advies van onze adviseur

  Afspraak op locatie

  Afspraak bedrijfskleding

  Mocht dit toch niet lukken, dan komen we graag bij je langs.

  ✔ Waar en wanneer je maar wilt
  ✔ We nemen voldoende samples mee
  ✔ Vrijblijven advies op maat

  Webshop

  bedrijfskleding webshop

  Je kunt tenslotte ook nog een deel van het gamma in onze webshop bekijken.

  ✔ 24/7 bereikbaar
  ✔ artikelen zijn direct te bestellen
  ✔ Ook samples aan te vragen

  SA Wear bedrijfskleding
  • Kleuren gebruiken in je bedrijfskleding. Waar moet je op letten?

   Bij een goed gebalanceerd kleurgebruik in je uniform of werkkleding voelen werknemers zich prettig en versterk je het teamgevoel Daarom is het goed om na te denken welke kleuren bij je merk, branche en bij de functies van je werknemers passen.

  • Bedrijfskleding wordt een extra tastbaar aandenken voor iedereen op de cruise

   Een unieke ervaring aan avontuurlijke reizigers, dat biedt Oceanwide Expeditions. Met bedrijfskleding – die ze ook in de souvenirshop plaatsen – wordt hun professionaliteit en uitstraling steeds belangrijker.

  • Hoe stijlvolle bedrijfskleding het theater helpt met de omzet

   Met professionele bedrijfskleding zorg je voor een gastvrije uitstraling waardoor bezoekers langer blijven hangen. We praten erover met de horecamanager van het Amsterdamse Theater de Meervaart.