We stellen ons graag even voor

Wij denken graag met je mee

SA Wear is leverancier van onderscheidende bedrijfskleding voor organisaties waarbij een professionele en verzorgde uitstraling essentieel zijn voor hun bedrijfsresultaat. Wat onze klanten gemeen hebben, is dat ze op zoek zijn naar bedrijfskleding die bijdraagt aan een verzorgd, professioneel en klantvriendelijk imago en de juiste uitstraling van hun merk. Dat betekent dat we verder kijken dan alleen de kleding die het personeel draagt. Voor ons is bedrijfskleding nooit zomaar ‘kleding’, we weten als geen ander wat voor effect het heeft op zowel het personeel als op het publiek en hierdoor dus indirect op je bedrijfsresultaat.

Ons motto is dan ook: “Feel great, perform better”. Als het personeel zich comfortabel en gewaardeerd voelt, zal het harder en met meer plezier werken. Met deze enthousiaste en gemotiveerde uitstraling creëert het personeel extra waarde voor elke onderneming.

Image
Image
Image

  Wij geloven ook in de onderscheidende kracht van bedrijfskleding, van iets uitstralen wat de juiste klanten aanspreekt. Waardoor die klanten een goede indruk krijgen van de onderneming. Het kan een klein detail zijn wat dit veroorzaakt. En juist dat is het leuke van ons vak, door te spelen met details zoals kleuren, knopen, stoffen en contrasten kun je de kleding helemaal aanpassen aan je huisstijl!

  Dit alles doen we vanaf 2003 met veel plezier. SA Wear is opgericht door de broers Alexander en Stefan Aerts en inmiddels uitgegroeid tot een goedlopend familiebedrijf met een jong team van 25 medewerkers. Sinds dag één is deze familiesfeer dan ook overal binnen ons bedrijf voelbaar. Zowel ons personeel als klanten en leveranciers beschouwen we als onderdeel van onze familie en die behandelen we goed en met respect!

  Sinds oktober 2018 hebben wij onze eerste locatie in België gevestigd. In onze mooie en grote showroom in Ekeren is onze ruime collectie te bekijken, laat je inspireren en verrassen door de vele mogelijkheden. Naast ons vaste gamma is het ook mogelijk om custom made kleding te laten produceren. Ons eigen custom made atelier is te vinden in Macedonië. Voordeel van produceren in Europa zijn de korte levertijden, lage aantallen per productie, hoge kwaliteit en een verantwoorde en duurzame productie.
  Ook hebben we een eigen borduur- en bedrukstudio, een designafdeling en een atelier voor vermaak werkzaamheden. Kortom; we hebben alles in huis om het plaatje compleet te maken.

  We streven niet alleen naar tevreden medewerkers, maar ook naar tevreden en onbezorgde managers. Bedrijfskleding bestaat zelden uit een eenmalige levering, maar het is een continue samenwerking gedurende de looptijd van de kledinglijn(en). Alle aspecten binnen de bedrijfskledingprocessen kunnen we voor je overnemen. Van implementatie van het concept, het aanmeten van de (nieuwe) medewerkers, distributie, tot voorraden aanhouden etc. Zo kun je tijd besparen en je optimaal focussen op de dagelijkse werkzaamheden!

  Bezoek onze showroom

  bedrijfskleding showroom

  Wij adviseren je onze showroom te bezoeken, waar je rustig alle mogelijheden kunt bekijken.

  ✔ Groot en divers gamma
  ✔ 5 dagen in de week te bezoeken
  ✔ Persoonlijk advies van onze adviseur

  Afspraak op locatie

  Afspraak bedrijfskleding

  Mocht dit toch niet lukken, dan komen we graag bij je langs.

  ✔ Waar en wanneer je maar wilt
  ✔ We nemen voldoende samples mee
  ✔ Vrijblijvend advies op maat

  Webshop

  bedrijfskleding webshop

  Je kunt tenslotte ook nog een deel van het gamma in onze webshop bekijken.

  ✔ 24/7 bereikbaar
  ✔ artikelen zijn direct te bestellen
  ✔ Ook samples aan te vragen

  SA Wear bedrijfskleding
  • Kleuren gebruiken in je bedrijfskleding. Waar moet je op letten?

   Bij een goed gebalanceerd kleurgebruik in je uniform of werkkleding voelen werknemers zich prettig en versterk je het teamgevoel Daarom is het goed om na te denken welke kleuren bij je merk, branche en bij de functies van je werknemers passen.

  • Bedrijfskleding wordt een extra tastbaar aandenken voor iedereen op de cruise

   Een unieke ervaring aan avontuurlijke reizigers, dat biedt Oceanwide Expeditions. Met bedrijfskleding – die ze ook in de souvenirshop plaatsen – wordt hun professionaliteit en uitstraling steeds belangrijker.

  • Hoe stijlvolle bedrijfskleding het theater helpt met de omzet

   Met professionele bedrijfskleding zorg je voor een gastvrije uitstraling waardoor bezoekers langer blijven hangen. We praten erover met de horecamanager van het Amsterdamse Theater de Meervaart.