Bedrijfskledij Receptie

Receptiekleding inspiratie

Receptie bedrijfskledij is natuurlijk ontzettend praktisch, maar ook een uitgelezen kans om de identiteit van jouw bedrijf perfect naar voren te laten komen. De herkenbaarheid wordt vergroot en tevens straalt een werknemer direct meer professionaliteit uit. Bedrijfskledij bedrukken draait uiteraard niet alleen om een oogverblindend uiterlijk vertoon, maar de bedrijfskledij moet ook lekker zitten. Om de beste combinatie van veiligheid en representativiteit te bewerkstelligen werken wij daarom enkel met de beste materialen en gerenommeerde merken.

Receptie bedrijfskledij combineren

Representatieve receptie bedrijfskledij is gemakkelijk te combineren. Wij zijn op de hoogte van alle trends op het gebied van receptie bedrijfskledij en nemen dit graag op in ons advies. Uiteraard is er bedrijfskledij verkrijgbaar voor alle receptionisten. Uniek door het hoge draagcomfort, goede pasvorm en uitstekende kwaliteit. Voor een selectie van het aanbod kan je in onze webshop kijken en online bedrijfskledij receptie bestellen. Voor een volledig overzicht is het beste om eens langs te komen in onze showroom. Mocht je hier geen tijd voor hebben dan komen we ook graag bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken en wat stoffen te laten zien en voelen.

Bedrijfskledij receptie kopen

Personeelskledij ontwerpen en laten produceren is een complex proces. Geen zorgen, wij leveren niet alleen de personeelskledij, maar denken ook graag met je mee. Vragen over de plaatsing van een logo of het gebruik van bepaalde materialen? Neem gerust contact op, wij adviseren je graag! Bovendien beschikken we over een showroom waar we onze uitgebreide mogelijkheden graag tentoonstellen. Maak hiervoor een afspraak via het afspraakformulier.

Levertijd bedrijfskledij receptie

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, gaan we uiteraard direct voor je aan de slag. Veelal kan receptie bedrijfskledij al binnen vier werkdagen worden uitgeleverd. Wanneer de bedrijfskledij bedrukt moet worden of borduurwerk bevat dan is de gemiddelde levertijd twee weken. Bij grotere aantallen kan er gekozen worden voor custom made kledij, speciaal op maat gemaakt kledij wordt in Europa geproduceerd en ongeveer binnen zes weken geleverd. Dit is aanzienlijk sneller dan wanneer de kledij op een ander continent wordt geproduceerd. Benieuwd geworden? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.