Bedrijfskleding » Zorgkledij

Representatieve zorgkledij van hoogwaardige kwaliteit

SA Wear weet als geen ander wat voor effect de juiste kleding op alle collega’s heeft. En daardoor, misschien nog wel belangrijker, op de patiënten! Als ze zich goed voelen, lopen ze net dat stapje harder, hebben ze meer plezier in het werk en stralen ze dit uit naar de patiënten. Het doel “Feel Great, Perform Better” is wat wij samen met de zorginstellingen willen bereiken.

Huisstijlprojecten

Samen stellen we een zorgkledijcollectie samen die naadloos aansluit op jullie huisstijl. De zorgkledij kan uiteraard custom made gemaakt worden, ook vanaf kleine aantallen. Neem voor meer info contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Referenties
Frankelandgroep zorgkleding
Joris zorg zorgkleding
Elisabeth Stichting zorgkleding
Zorggroep ter weel
Amarant Zorgkleding
Groenhuysen Zorgkleding

Inspiratiebord zorgkledij

Laat je inspireren

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Duurzaamheid

Interesse in duurzaam geproduceerde bedrijfskleding? Bekijk onze mogelijkheden.

Bouwkleding ontzorgen

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij o.a. door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren