Maak een afspraak

Showrooms geopend

  • Ondanks het coronavirus zijn onze showrooms in Antwerpen, Breda en Amsterdam vooralsnog geopend. Graag vragen wij je telefonisch een afspraak te maken voor je bezoek aan onze showroom.
  • Indien gewenst adviseren onze vertegenwoordigers je telefonisch.
  • Wil je samples of pasmaten aanvragen in plaats van langskomen in één van onze showrooms? Geen probleem, dan zorgen wij ervoor dat je deze zo snel mogelijk per post ontvangt.

Uiteraard nemen wij alle voorschriften van het  Sciensano ter harte en doen wij aan risicospreiding.

We helpen je graag met beter presteren door goede bedrijfskleding. We realiseren kwalitatieve bedrijfskleding op maat, geheel in je huisstijl en naar jouw wensen.

In onze showrooms kunnen we alle mogelijkheden laten zien, en kun je ideeën opdoen en je laten inspireren. Wanneer je via het formulier een bezoek aan de showroom aanvraagt nemen wij zo spoedig contact met je op. We komen ook graag bij je langs als je dat wenst.

Wij zijn telefonisch bereikbaar, 03 80 809 57, van maandag t/m vrijdag van 8:00 t/m 17:00 uur, en op vrijdag tot 15:00 uur. Je kunt ons ook altijd mailen op info@sawear.be, wij zullen hierop binnen 1 werkdag reageren.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 t/m 17:00 uur, en op vrijdag tot 15:00 uur. Je kunt ons ook altijd mailen op info@sawear.be, wij zullen hierop binnen 1 werkdag reageren.

afspraak formulier

Keuze locatie showroom

Showroom Antwerpen 

Schepersveldlei 3, 2180 Antwerpen, België
03 808 09 57 
info@sawear.be

Showroom Breda

Kronenburgwerf 20, 4812 XR Breda 
+31 76 52 69 580 
info@sawear.nl