Werkkledij van SA Wear

Werkkledij is een belangrijke uitrusting voor jou en je werknemers. De werkkledij moet veilig zijn en tegelijkertijd ook passen bij de uitstraling van de organisatie. De veiligheid van de werkkledij staat in eerste instantie centraal. Het moet veilig en slijtvast zijn met een optimale bewegingsvrijheid. Naast dat de werkkledij veilig moet zijn, is het voor jou ook belangrijk dat de werkkledij naadloos aansluit op de identiteit van je organisatie. Dit zorgt voor herkenbaarheid, maar komt ook representatief en betrouwbaar over naar je klanten.

De werkkledij moet voldoen aan de gestelde veiligheidseisen in de branche waarin je actief bent, maar de werkkledij moet tevens aansluiten op de identiteit van je organisatie. Daarom werkt SA Wear enkel met gerenommeerde merken met een breed assortiment zoals Mascot, Tricorp, Projob, Jobman en Santino. Deze merken hebben veiligheid en representativiteit hoog in het vaandel staan.

Werkkledij voor Bouw, industrie & dienstverlening

Bij SA Wear bedrijfskleding valt werkkledij onder bedrijven die actief zijn in de:

  • Bouw
  • Industrie (industriële en productiebedrijven)
  • Dienstverlening (o.a. logistiek medewerkers en monteurs)

  Ben je op zoek naar bedrijfskleding voor een andere sector? Bekijk dan hier de andere branches (horecakledij, corporate en verswinkelkledij) waar wij ook bedrijfskleding voor leveren.

   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding

   Bezoek onze showroom

   bedrijfskleding showroom

   Wij adviseren je onze showroom te bezoeken, waar je rustig alle mogelijheden kunt bekijken.

   ✔ Groot en divers gamma
   ✔ 5 dagen in de week te bezoeken
   ✔ Persoonlijk advies van onze adviseur

   Afspraak op locatie

   Afspraak bedrijfskleding

   Mocht dit toch niet lukken, dan komen we graag bij je langs.

   ✔ Waar en wanneer je maar wilt
   ✔ We nemen voldoende samples mee
   ✔ Vrijblijvend advies op maat

   Webshop

   bedrijfskleding webshop

   Je kunt tenslotte ook nog een deel van het assortiment in onze webshop bekijken.

   ✔ 24/7 bereikbaar
   ✔ artikelen zijn direct te bestellen
   ✔ Ook samples aan te vragen

   Huisstijlprojecten werkkledij

   Heb je een grotere onderneming en heb je specifieke wensen? Dan is het bij SA Wear mogelijk om custom made werkkledij te bestellen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je passend advies geven die geheel aansluit bij je huisstijl. Wij denken mee over wat het beste past binnen je bedrijf, waarbij we kwaliteit en functionaliteit niet uit het oog verliezen. Hiernaast kunnen we al je werkkledij voorzien van een borduring of een bedrukking om het plaatje compleet te maken.

    Persoonlijke service werkkledij

    Je hebt de werkkledij inmiddels ontvangen en je werknemers stralen op de werkvloer. Maar door de harde groei van je bedrijf ben je genoodzaakt nieuwe bedrijfskleding bij te bestellen. Om tijd en energie te besparen biedt SA Wear de mogelijkheid om een voorraad aan te houden van jullie werkkledij.

    Tevens bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eenvoudige online bestelsysteem, in vakterm ‘kleding management systeem’, waar de manager en of werknemers met hun persoonlijk account nieuwe werkkledij kunnen bestellen.

    De werkkledij kan worden uitgeleverd in persoonspakketten. Je ontvangt de bestelling in pakketten, welke per medewerker verpakt zijn. Dit scheelt tijd, omdat de bestelling werkkledij niet meer hoeft te worden uitgezocht en verdeeld onder de werknemers. Enkel het uitdelen van de persoonspakketten!

     Showroom

     Je kunt op verschillende manieren kennismaken met alle mogelijkheden die SA Wear biedt voor werkkledij. Wij adviseren je om onze grote showroom in Breda te bezoeken, waar je rustig alle mogelijkheden kunt bekijken op het gebied van werkkledij. Je krijgt hier direct een indruk van de verschillende mogelijkheden en kunt de verschillende kwaliteiten en pasvormen bekijken en vergelijken. Mocht dit lastig zijn, dan kunnen we geheel vrijblijvend bij jullie op locatie langskomen.

     Om je te inspireren vind je hieronder een kleine greep uit ons assortiment en van onze mogelijkheden.

     Meer weten?
     Laat hier je gegevens achter
     en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Je kunt ook zelf bellen naar 03 80 809 57 of mailen naar info@sawear.be voor een afspraak of meer informatie.

     Wil je direct shoppen?
     Kijk dan in onze Nederlandse webshop en bestel direct je volledige werkkledingpakket; werkjas, werkbroeken, truien of bijv. T-shirts.