Bedrijfskleding » Huisstijlprojecten

Onze werkwijze is erop gericht jouw organisatie die bedrijfskleding te leveren die het beste past bij je gewenste uitstraling. Kledij waarin je medewerkers zich goed voelen zodat ze optimaal presteren.

Kies bijvoorbeeld voor

CLASSY

Heb je bijvoorbeeld een classy uitstraling, wit gecombineerd met zandkleuren? Dan hoeft de bedrijfskleding niet alledaags te zijn. In tegendeel, je kunt de zandkleuren laten terugkomen tot in de kleinste details wat jouw bedrijfskleding uniek maakt.

Stoer

Een stoere industriële huisstijl? Deze stijl is vandaag de dag niet meer weg te denken. Ook hier kunnen wij je personeel voorzien van unieke bedrijfskleding. Door het uitgebreide assortiment en ons custom made concept zijn de mogelijkheden eindeloos.

Meet the family

Met huisstijlprojecten zorg je er letterlijk voor dat iedere afdeling de identiteit van je bedrijf uitstraalt.

Dit zorgt direct voor een duidelijk herkenningspunt voor de gasten en of klanten. De bedrijfskleding van de verschillende afdelingen sluit naadloos aan op de huisstijl van je bedrijf.

Al onze producten zijn na te leveren, zodat nieuwe kleding of andere maten geen probleem zijn.

 

Gerealiseerde huisstijlprojecten

De Rooi Pannen

Medewerkers: 500
Afdelingen: 5
Productie: Horeca opleiding – Maatwerk kostuums & kokskleding

Uitdaging

De Rooi Pannen heeft zich gevestigd in het voormalig Seeligkazarne dat stamt uit de tijd van Napoleon Bonaparte. SA Wear heeft de historie van het pand, vandaag voorzien van 3 horecaconcepten, verwerkt in de bedrijfskleding. De colbert is bijvoorbeeld voorzien van een opstaande kraag en de damesblouse van een gouden bies.

HUP Carlton Hotel

Medewerkers: 100
Afdelingen: 5
Productie: Hotel & restaurant – Punto (stretch) kostuums

Uitdaging

Het vroegere Carlton hotel is omgedoopt tot het sportiefste (HUP) hotel van Nederland. De bedrijfskleding moest sport ademen en vlot en trendy overkomen. Om deze reden is er gekozen voor een stretch stof die vlot overkomt en het draagcomfort aanzienlijk verhoogt.

Campanile

Medewerkers: 250
Hotels: 16
Productie: Hotel & restaurant – Representatieve bedrijfskleding
Extra: Persoonlijk bestelsysteem per vestiging

Uitdaging

Campanile heeft een nieuwe visie ontwikkeld op comfort en moderniteit. Naast de renovatie van de hotels is ook de bedrijfskleding gemoderniseerd. SA Wear heeft de nieuwe visie, comfort en moderniteit, vertaalt naar bedrijfskleding. De nieuwe uitstraling is doorgevoerd binnen alle afdelingen van Campanile.

Jouw wens staat voorop

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je passend en creatief advies geven die geheel aansluit bij je huisstijl. Wij denken mee over wat het beste past binnen je bedrijf, waarbij we kwaliteit en functionaliteit niet uit het oog verliezen. We kunnen alles speciaal voor je op maat laten maken.

Uitgebreide keuze

Met een grote keuze in zeer hoogwaardige stoffen, fournituren en kleuren zit er altijd iets tussen om een trendy outfit te creëren die aansluit op de huisstijl. Door ons brede gamma zijn er oneindige mogelijkheden om te combineren met kleuren, stoffen en accessoires.

alles is mogelijk

Wij kunnen al je wensen verwerken in je eigen unieke kledinglijn. Er zijn praktisch geen grenzen aan hoe je je kledij kunt laten ontwerpen. Alles op maat en door onze ruime maatboog geschikt voor al jouw personeel. Uiteraard kun je alle custom made artikelen ook combineren met ons bestaande gamma.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren