Bedrijfskleding

 

Bedrijfskleding van SA Wear

Voor SA Wear is bedrijfskleding nooit zomaar ‘kleding’. Wij weten wat voor effect het heeft op personeel en publiek en hoe het kan bijdragen aan de uitstraling en het functioneren van uw organisatie. Ons doel is het leveren van bedrijfskleding waarvan het effect, d.m.v. de juiste uitstraling en branding, zichtbaar is in de omzet.

Voordat wij je advies geven, maken we ons daarom eerst vertrouwd met de situatie. Op basis van deze grondige analyse bedenken we samen een unieke oplossing die perfect aansluit bij huisstijl, inrichting en branding.

Horecakleding van SA Wear bedrijfskledingVerswinkel kleding van SA Wear bedrijfskleding
Werkkleding van SA Wear bedrijfskledingRepresentatieve bedrijfskleding van SA Wear bedrijfskleding

We denken graag met je mee

Image
Creatief

+ Eigen design afdeling
Eigen productie atelier
+ Eigen borduur/bedrukstudio

Image
Ontzorgen

+ Bestelsysteem / voorraad
Passen op locatie
+ Logistiek

Image
Uitstraling

+ Branding door juiste kleding
Tevreden personeel
Huisstijl op maat

Image
Oplossingsgericht

+ Voor ieder budget kleding
Duurzame stoffen
+ Snelle levertijden

SA Wear bedrijfskleding

Waarom bedrijfskleding van SA Wear?

De keuze voor bedrijfskleding maak je niet zomaar. Het is belangrijk dat deze kleding de goede uitstraling heeft, bij iedereen goed zit, maar ook duurzaam is. Bovendien gaat goede bedrijfskleding jarenlang mee, dus wil je er zeker van zijn dat je wel de juiste kleding hebt gekozen. Bij SA Wear bedrijfskleding zijn we hiervan bewust, en denken we graag met je mee. Want iedere organisatie is anders, en heeft andere behoeftes en wensen. We maken deze graag met je inzichtelijk, en stemmen alles af op het beste voor jouw organisatie.

Wat is nu precies bedrijfskleding?

Bij de term bedrijfskleding denken vele mensen vaak snel aan een representatieve outfit. Bijvoorbeeld zoals kleding voor front office medewerkers of representatieve kleding voor winkel medewerkers zoals verswinkel kledij. Uiteraard zijn bakkerskledij en slagerskleding wel bekende vormen van bedrijfskleding. Maar vergeet ook zeker niet dat al uw personeel welke zichtbaar (kunnen) zijn voor je klant herkenbaar zouden moeten zijn als medewerker van je bedrijf. Denk dus ook aan werkkledij voor het technisch personeel. Bedrijfskleding betekent bijna altijd letterlijk: kleding voor je hele bedrijf.

Ook weten hoe bedrijfskleding je bedrijf helpt beter te presteren?

Weet je eigenlijk waarom goede bedrijfskleding zo belangrijk is? Bedrijfskleding is van belang voor je klant, voor de herkenbaarheid en het professionalisme wat het uitstraalt. Maar zeker ook voor de medewerker zelf is goede bedrijfskleding van groot belang, waarschijnlijk nog meer dan je zou denken… Denk maar eens aan echt goede horecakledij of werkkledij. Deze zijn van belang voor je collega maar ook voor eenieder die hen ziet.

Lees alles over merkbeleving, herkenbaarheid en nog veel meer in ons nieuwste e-book ‘Bedrijfskleding – de verborgen motor achter zakelijk succes’.


Vraag hem direct aan
saweartest/E-book