Showrooms

Bedrijfskleding showroom Antwerpen

Showrooms geopend

  • Ondanks het coronavirus zijn onze showrooms in Antwerpen, Breda en Amsterdam vooralsnog geopend. Graag vragen wij je telefonisch een afspraak te maken voor je bezoek aan onze showroom.
  • Indien gewenst adviseren onze vertegenwoordigers je telefonisch.
  • Wil je samples of pasmaten aanvragen in plaats van langskomen in één van onze showrooms? Geen probleem, dan zorgen wij ervoor dat je deze zo snel mogelijk per post ontvangt.

Uiteraard nemen wij alle voorschriften van het  Sciensano ter harte en doen wij aan risicospreiding.

Het is niet makkelijk goede bedrijfskleding uit te zoeken. Je zoekt bedrijfskleding die aansluit bij uitstraling van je zaak, die tevens comfortabel is, elke personeelslid past en die bovendien niet al te snel verkleurt en krimpt.

Alleen online is er al zoveel aanbod te vinden, in kledingstukken, kleuren, materialen, stoffen en pasvormen. Het is zonde van de flinke investering die je in de bedrijfskleding doet indien je hierin een foute keuze maakt. Daarom begint elk traject bij SA Wear met advies aan de klant. Advies over de meest geschikte stoffen voor jullie werkzaamheden, over kleuren en mogelijkheden die binnen jullie budget passen. Wij vinden dat een goed advies via de email of telefoon niet te geven is.

Bezoek daarom één van onze showrooms voor een goed advies en een uitgebreid assortiment in verschillende prijsklassen.

Afspraak maken?

Stuur een e-mail naar info@sawear.nl of vul een afspraakformulier in.

Showroom Antwerpen 

Schepersveldlei 3, 2180 Antwerpen
03 808 09 57 
info@sawear.be

Showroom Breda

Kronenburgwerf 20, 4812 XR Breda 
+31 76 52 69 580 
info@sawear.nl

afspraak maken

Keuze locatie showroom