Corporate Fashion

Corporate fashion

De corporate identity versterken van jouw organisatie door middel van modieuze bedrijfskleding? Dat is waar wij ons op richten met corporate fashion. Bedrijfskleding wordt ontworpen alsof het mode is. Dat is het in feite ook, want mode wordt in steeds meer branches van groter belang. Wij ontwerpen daarom met veel oog voor detal. Het eindresultaat zijn functionele, frisse en vooral stijlvolle lijnen van bedrijfskleding. 

Stijlvol en functioneel

Naast de mode is het uiteraard van essentieel belang dat de werkkledij ook functioneel is. Medewerkers moeten hun werkkledij met plezier kunnen dragen en bijdragen aan het imago van het bedrijf. Een trendy uitstraling is dan belangrijk, maar draagcomfort net zo. Onze ontwerpers zijn goed in staat om het modebeeld door te vertalen naar functionele werkkledij. Hierdoor ontstaat unieke kleding die zowel stijlvol als functioneel is. Prachtige werkkledij die jou, je medewerkers en jouw bedrijf past.

Bedrijfsidentiteit

Corporate Fashion bedrijfskleding is het visitekaartje van jouw bedrijf. Wij verdiepen ons daarom graag eerst in jouw corporate identity, om passende bedrijfskleding aan te kunnen bieden. Zo is het belangrijk om te weten waar jouw bedrijf voor staat? Wat wil je precies uitstralen? Gebruikerswensen en draagcomfort zijn uiteraard ook belangrijk in het ontwerpproces.