Custom made

Ook de kleinste details

stel je zelf samen

Custom made

van de boord & garen

Kies zelf de kleur

Custom made

van de knopen

Bepaal zelf het materiaal

Custom made

Combineer stoffen

bijv. leer & canvas

Custom made

Voeg een mouwlummel toe en

bepaal zelf de stof & kleur

Custom made

en bepaal zelf de stof & kleur

Kies een korte mouw met omslagmanchet

Custom made

Van

fair trade

tot

gerecyclede

stoffen!

Duurzame oplossingen!

Custom made bedrijfskleding

Bedrijfskleding vinden die echt 100% naar je zin is, is lastig. Zeker als de uitstraling moet aansluiten op de huisstijl. Standaard bedrijfskleding is niet altijd verkrijgbaar in de gewenste kleur of kleurcombinatie. Wellicht past de bedrijfskleding niet iedereen, want je bent beperkt in het aantal maten dat beschikbaar is, of de kwaliteit voldoet niet aan jullie eisen.

Custom made bedrijfskleding kan dan een perfect alternatief zijn. Hiermee kan je elke gewenste uitstraling creëren met stoffen van hoogwaardige kwaliteit. En je kan alle kledingstukken op elkaar afstemmen, die met onze verschillende pasvormen elke medewerker perfect past.

Custom made bedrijfskleding is bij een goede leverancier voor elk bedrijf, van klein tot groot, mogelijk. De minimaal te bestellen stuks en de prijs zijn laag bij deze leveranciers en is daarom ook voor kleinere bedrijven vaak haalbaar. 

We adviseren je dan ook graag vrijblijvend hoe we al je wensen en behoeften, tot in de kleinste details, kunnen verwerken in jouw custom made bedrijfskleding.

Met een grote keuze uit hoogwaardige stoffen, fournituren en kleuren zit er altijd iets tussen om een trendy outfit te creëren die helemaal aansluit bij je huisstijl. Uiteraard kan je alle custom made artikelen ook combineren met artikelen uit ons vaste assortiment.

Custom made bedrijfskleding

Verschil custom made en standaard bedrijfskleding bij SA Wear

Het grote verschil tussen custom made en standaard bedrijfskleding is dat het maatwerk vrijwel volledig naar eigen wensen en behoeften samen te stellen is. Bij standaard bedrijfskleding zijn de mogelijke aanpassingen beperkt.

Mogelijkheid:

Veel mogelijkheden qua details, kleuren, modellen en pasvormen.

Keuze uit een groot vast aantal bestaande modellen en stoffen

Verkrijgbaar:

Verkrijgbaar vanaf 5 personen*

Levertijd:

Gemiddeld 6 weken levertijd

De mogelijkheden van custom made bedrijfskleding bij SA Wear

Telt je onderneming vijf personen of meer? Dan adviseren we je graag bij het samenstellen van je custom made bedrijfskleding, die naadloos aansluit bij het concept/huisstijl van je bedrijf. Er is keuze uit meer dan 90 verschillende stoffen, bestaande uit verschillende kleuren en patronen. Daarnaast kan je nog veel meer zelf bepalen. Je kan o.a. de bedrijfskleuren terug laten komen in bijv. subtiele details zoals de kleur van het garen, knopen, boorden, tapes, mouwlummel en nog veel meer.

Met verschillende pasvormen (slim fit tot regular fit) per artikel, en een ruim aanbod in maten is het geen enkel probleem om iedereen binnen je onderneming aan te kleden, ongeacht lengte of maat (van heel klein tot heel groot).

Kwaliteit van custom made bedrijfskleding

Kies je voor custom made bedrijfskleding, dan verwacht je naast een unieke uitstraling ook een hoge kwaliteit. De hoogwaardige stoffen die hiervoor worden gebruikt zijn daarom slijtvast, strijkvriendelijk en behouden langer hun kleur waardoor je er langer plezier van hebt. Het zou zonde zijn als door slijtage van de bedrijfskleding je binnen een jaar weer terug bij af bent.

  • Het vaste stoffenassortiment waar wij gebruik van maken, bestaat uitsluitend uit bedrijfskledingstoffen van Europese stoffenproducenten welke bekend staan om kwaliteit. Zij produceren conform de meest strenge milieueisen en ze beschikken over alle belangrijke certificeringen.

Fabriek custom made bedrijfskleding

Custom made bedrijfskleding al vanaf €36,-

Vaak wordt er gedacht dat custom made bedrijfskleding prijstechnisch gezien niet haalbaar is. In tegendeel, een custom made blouse is namelijk al verkrijgbaar vanaf €36,-. Dat is niet veel meer dan de gemiddelde kostprijs van een standaard blouse. En deze is dan ook nog van een hoogwaardige kwaliteit.

Korte levertijden

Onze custom made bedrijfskleding wordt onder goede arbeidsomstandigheden in Europa, in Macedonië, geproduceerd. Door dicht bij huis te produceren kunnen wij ‘relatief’ korte levertijden garanderen van ca. 5-7 weken.

Wat zeggen klanten over onze custom made bedrijfskleding?

Referentie custom made bedrijfskleding

Van der Valk Akersloot
“We kregen het gevoel dat we de kledinglijn zelf hebben samengesteld, natuurlijk met de hulp van Robert. Daarbij was de communicatie met hem prettig en snel.” Lees hier de hele referentie.

De Meervaart
“SA Wear sprong er direct uit bij de presentatie. De andere partijen zaten redelijk op veilig. Beetje wat we al hadden, maar dan nét ietsje anders.” Lees hier de hele referentie.

Werkwijze custom made bedrijfskleding

Advies custom made bedrijfskleding

Het samenstellen van een custom made kleding lijn gebeurt altijd in samenspraak met jou. We vinden het belangrijk om hier een goed advies in te kunnen geven. Daarom is deze kleding niet online te koop, maar uitsluitend via een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs in de showroom of bij je op de zaak.

Ontvang je graag vrijblijvend advies over de vele mogelijkheden van custom made bedrijfskleding voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers. 

Feel Great, Perform Better!

Plan een afspraak
Showroom custom made bedrijfskleding