Tricorp Werkkledij

Tricorp werkkleding

Mooie, sterke en duurzame werkkledij, dat is waar Tricorp werkkledij voor staat. Dit gaat veel verder dan vuil en vies worden in werkkledij. Tricorp staat er daarnaast om bekend niet alleen Workwear te leveren, maar ook iedere professional te kleden in de meest diverse branches.

Werkkledij Tricorp RFC

RFC staat voor Representative, Functional, Clothing. RFC in het logo geeft een goed beeld van de ambities op zowel internationaal als nationaal vlak, en het uitbreiden van de collectie met een Multi Normenlijn, dameskledij en regenkledij.

Laat je inspireren

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Tricorp werkkledij kopen

Tricorp werkkledij is fraai vormgegeven, zeer robuust, comfortabel en bovenal veilig. Ze produceren kledij die voldoet aan alle geldende voorschriften, normen en eisen. Tricorp is zowel actief in het ontwikkelen van werkkledij voor zowel dames als heren. Hierin loopt de productie uiteen van sweaters, shirts en poloshirts tot aan corporate of high visibility kledij bijvoorbeeld. De verschillende labels die worden gevoerd (Casual, Premium, Workwear, Corporate en Safety) maken Tricorp voor alle moderne werkkledij een van de betrouwbaarste merken in de markt.

Bijzonder veel aandacht gaat uit naar de pasvorm en het uiteindelijke design van de werkkledij van Tricorp. Iedereen wil er uiteindelijk natuurlijk goed uitzien, ook in werkkledij. Kleding gemaakt op bepaalde maten houden vaak geen rekening met verschillende pasvormen en lichaamsvormen. Tricorp werkkledij is hier uniek in aangezien het in veel maten en meerdere uitvoering wordt geproduceerd. Zo ben je er haast zeker van dat er voor iedereen een goede maat en een goed model tussen zit. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat iedereen de juiste kledij kan dragen waar hij of zij zich lekker en prettig in voelt, waardoor er comfortabel gewerkt kan worden.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uithanden. Dit doen wij o.a. doormiddel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vast contactpersoon.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uithanden. Dit doen wij o.a. doormiddel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vast contactpersoon.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren