Bedrijfskleding » Werkkledij » Werkkledij Bouw

Bouwkledij

Bouwkleding inspiratie

Representatieve bouwkledij van hoogwaardige kwaliteit

Veiligheid in de bouw is van cruciaal belang om ongelukken te voorkomen. SA Wear is zich van dit feit bewust en denkt graag mee hoe bouwkleding voor jouw bedrijf kan bijdragen aan deze veiligheid. Naast dat de bouwkleding veilig moet zijn, is het voor jou ook belangrijk dat de kleding naadloos aansluit op de identiteit van je organisatie.

Dit zorgt voor herkenbaarheid, maar komt ook representatief en betrouwbaar over naar je klanten. Daarom werkt SA Wear enkel met gerenommeerde merken met een breed gamma zoals Mascot, Tricorp, Projob, Jobman en Santino. Deze merken hebben veiligheid en representativiteit hoog in het vaandel staan.

Laat je inspireren

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Gerenommeerde merken
Mascot werkkleding
Tricorp werkkleding logo
Projob werkkleding logo
SA Wear werkkleding logo
Santino werkkleding logo
Macseis werkkleding logo

Inspiratiebord bouw

Huisstijlprojecten

Samen stellen we een werkkledingcollectie samen die naadloos aansluit op jullie huisstijl. De werkkledij kan uiteraard custom made gemaakt worden, ook vanaf kleine aantallen. Neem voor meer info contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Bouwkleding huisstijlprojecten

Duurzaamheid

Interesse in duurzaam geproduceerde bedrijfskleding? Bekijk onze mogelijkheden.

Bouwkleding ontzorgen

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij o.a. door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Werkkledij bouw kopen

Werkkledij bouw

In de bouw is het belangrijk om de juiste bouw werkkledij te dragen. Dit heeft natuurlijk met de veiligheid te maken, maar ook met comfort. Denk bijvoorbeeld aan de wisselende weersomstandigheden, aangezien er in de bouw ook bij koude temperaturen buiten wordt gewerkt. Investeren in goede werkkledij voor de bouw draagt niet alleen hieraan bij, maar vergroot ook uw zichtbaarheid, herkenbaarheid en vertrouwen.

Veilige bouw werkkledij

Een ongeluk zit, ook op een bouwplaats, in een klein hoekje. Veilige bouw werkkledij is dus een must. De NEN- en ISO-normen veranderen nog wel eens en ook de techniek staat niet stil. Wist je dat je medewerkers potentieel al risico lopen als ze enkele jaren met dezelfde werkkledij lopen? Wij verzorgen graag kwalitatief goede en veilige werkkledij, maar daarnaast voorzien we jou ook van informatie. Koop je bouw werkkledij bij ons en veranderen na enige tijd de veiligheidsnormen, of zijn er nog veiligere werkschoenen op de markt gekomen bijvoorbeeld? Dan informeren wij jou om ervoor te zorgen dat medewerkers geen onnodig risico lopen.

Werkkledij bouw kopen

Bijzonder veel aandacht gaat uit naar de pasvorm en het uiteindelijke design van de bouw werkkledij. Iedereen wil er uiteindelijk natuurlijk goed uitzien, ook in werkkledij. Kleding gemaakt op bepaalde maten houden vaak geen rekening met verschillende pasvormen en lichaamsvormen. Onze bedrijfskleding is hier uniek in aangezien het in veel maten en meerdere uitvoering wordt geproduceerd. Zo ben je er haast zeker van dat er voor iedereen een goede maat en een goed model tussen zit. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat iedereen de juiste kleding kan dragen waar iedereen zichzelf lekker en prettig in voelt, waardoor er comfortabel gewerkt kan worden.

Werkkledij voor de bouw koop je snel en eenvoudig online. Wil je liever een specifiek model of design? Of wil je gewoon eens komen kijken wat we allemaal kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Voel je welkom om in onze showrooms in Antwerpen, Breda en Amsterdam onder het genot van een kop koffie onze uitgebreide mogelijkheden te bekijken. Liever persoonlijk advies op jouw locatie? Dan komen wij gewoon bij jou langs met wat samples van werkkledij. Vul dit formulier in wanneer je vrijblijvend een afspraak wilt maken en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren