Bedrijfskleding » Werkkledij » Werkkledij industrie

Industrie

Industrie kleding inspiratie

Veilige industrie-kledij van hoogwaardige kwaliteit

Wat zijn de verdienste per project of per batch? Een belangrijke vraag binnen jouw organisatie. Wist je dat de juiste werkkledij kan bijdragen aan de productiviteit van jouw werknemers. Comfortabele en veilige werkkledij zullen ervoor zorgen dat zij zich goed voelen en bereid zijn net dat extra stapje te zetten.

Dit zorgt voor herkenbaarheid, maar komt ook representatief en betrouwbaar over naar je klanten. SA Wear werkt enkel met gerenommeerde merken met een breed gamma zoals Mascot, Tricorp, Projob, Jobman en Santino. Deze merken hebben veiligheid en representativiteit hoog in het vaandel staan.

Laat je inspireren

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Gerenommeerde merken

Inspiratiebord industrie

Huisstijlprojecten

Samen stellen we een werkkledingcollectie samen die naadloos aansluit op jullie huisstijl. De werkkledij kan uiteraard custom made gemaakt worden, ook vanaf kleine aantallen. Neem voor meer info contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Industrie kleding huisstijlprojecten

Duurzaamheid

Interesse in duurzaam geproduceerde bedrijfskleding? Bekijk onze mogelijkheden.

Industrie werkkleding ontzorgen

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij o.a. door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren