Bedrijfskleding » Zorgkledij » Kleding voor Apotheek

zorgkledij apotheek

Bouwkleding inspiratie

Representatieve zorgkledij voor apotheken

Op zoek naar fijne en comforabele bedrijfskleding voor in de apotheek? Sinds jaar en dag ontwerpen en ontwikkelen wij kleding voor tal van apotheken in België en Nederland.

SA Wear is specialist in het aanbieden van alternatieven bedrijfskleding in de zorg. Denk hierbij aan kleur-, stof- en matriaalsamenstellingen. Kijk voor voorbeelden op onze inspiratiepagina.

Huisstijlprojecten

Samen stellen we een zorgkledijcollectie samen die naadloos aansluit op jullie huisstijl. De zorgkledij kan uiteraard custom made gemaakt worden, ook vanaf kleine aantallen. Neem voor meer info contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Bouwkleding huisstijlprojecten

Inspiratiebord

Zorgkleding

Laat je inspireren

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Duurzaamheid

Interesse in duurzaam geproduceerde bedrijfskleding? Bekijk onze mogelijkheden.

Bouwkleding ontzorgen

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij o.a. door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren