Classy of casual

Bijna iedere organisatie heeft heeft te maken met bedrijfskleding, wellicht jij ook.. Vaak wordt er alleen vergeten wat voor een belangrijke invloed het heeft op je bedrijfsresultaat. Nu hoor ik je denken, ‘op het bedrijfsresultaat?’ Ja, dat klopt. Een goede, aantrekkelijke uitstraling zorgt voor goede professionele sfeer waar klanten zich prettig en vertrouwd bij voelen. En dus indirect voor meer omzet zal zorgen. De formule van Trendy bedrijfskleding is het vinden van de juiste balans tussen het totaalconcept van je organisatie gecombineerd met trendy accenten.

 

Classy look

Een classy uitstraling betekent niet per definitie dat je formele kledij moet dragen. Je kunt bijvoorbeeld stijlvolle fournituren opnemen in de bedrijfskleding om de uitstrling meer te laten spreken. Wat jullie huisstijl ook is, zoek passende bedrijfskleding van hoogwaardige kwaliteit. Mix chic en casual om een classy look te creëren. De keuze van de juiste fournituren maken het outfit af.

Bij de classy look zien we vaak de neutrale kleuren terug. Dit zijn over het algemeen de kleuren zwart, wit, bruin, kaki en marineblauw. Laat deze kleuren bijvoorbeeld terug komen in het kostuum van de medewerkers. Hiermee bedoelen we Colberts, panthalons, rokken, truien en vesten. 

Combineer de neutrale kleuren bijvoorbeeld met een hoogwaardige donker denim overhemd. Deze combinatie van chique neutrale kleuren en donkere denim casaul stof zorgen voor een classy look. Een lichte denim wassing geven het product een meer versleten en oudere look. 

Casual look

Run jij bijvoorbeeld een organisatie met een hippe uitstraling en komen daar groene accenten in terug? Zorg dan voor een kleur die in balans is met het huidige kleurenpalet van je organisatie.

 

De groene accenten van de organisatie komen terug in de bedrijfskleding. Het gebruik van verschillende soorten knopen, garen en stoffen (trendy accenten) kan de bedrijfskleding hip en uniek maken. Een colbert van stretchstof is momenteel een veel geziene trend, omdat het vlotter en frisser oogt dan de traditionele stof.

Combineer deze bedrijfskleding met bijvoorbeeld witte sneakers om het outfit af te maken. Om de casual look te creeëren worden de neatrale kleuren vaak ingeruild voor meer sprekende kleuren en speelse contrasten. Dit maakt het outfit naast uniek tevens vlot en eigentijds.

Welke look past bij mijn oragnisatie?

Ben je benieuwd welke look bij jullie organisatie past? Bezoek dan eens één van onze showrooms, in Amsterdam, Breda of Antwerpen, en laat je adviseren door een van onze specialisten. Voor een afspraak vul je het contactformulier in.